Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конкурс творчих освітян

Дата: 29.01.2019 12:36
Кількість переглядів: 504

Конкурс творчих освітян

20181220_133846 (1).jpg

 

Конкурс професійної майстерності – це один із етапів вияву професійного росту вчителя. Участь у конкурсі «Вчитель року» є можливістю заявити про себе  як про креативну, фахово компетентну, творчу особистість. Конкурс дає можливість розкрити професійні здібності і напрацювання, поділитись власним досвідом з колегами, взяти щось найцінніше для подальшого зростання.

У цьому навчальному році всеукраїнський конкурс проводився за номінаціями: «Захист Вітчизни», «Основи здоров'я», «Вчитель інклюзивного класу», «Французька мова», «Географія».

В Черкаській громаді  номінацію  «Географія»представляли вчителі географії  Черкаської ЗОШ Ι-ΙΙ ступенів - Сузікова Ірина Володимирівна, НовомиколаївськоїЗОШ Ι-ΙΙ ступенів – Богданова Дар'я Олександрівна, ПривільськоїЗОШ Ι-ΙΙΙ ступенів – Мотузко Владислава Володимирівна.

Адміністрації закладів освіти Черкаської ЗОШ Ι-ΙΙΙ ступенів (Кисельова О.М.), КЗ «Олександрівський опорний ЗЗСО Ι-ΙΙΙ ступенів (Захаров М.А.) створили належні умови для якісного проходження конкурсних випробувань.

Конкурсанти пройшли ряд випробувань: тестування з фахової майстерності, педагогіки та психології, проведення методичних практикумів та уроків, виконання практичних робіт, проектування дослідницько-пошукової діяльності учнів.

У фіналі Ι етапу конкурсу «Учитель року -2019», який відбувся 20 грудня 2018 року, конкурсанти  та педагоги закладів освіти продемонстрували професійну та авторську майстерність. За результатом всіх випробувань  перемогу у  Ι етапі  конкурсу у номінації «Географія» отримала СузіковаІрина Володимирівна (125 балів), лауреатом конкурсу стала - Богданова Дар'я Олександрівна (113 балів). Учасники конкурсу були нагороджені  грамотами відділу освіти та подарунками від профспілки працівників освіти.

Учительська доля барвистіша, ніж саме життя. Є в ній усе- сльози радості й гіркота невдач, найвищі злети духу – аж до запоморочення від висоти – і сірий туман буденності, свіжий вітер змін і тягуче відчуття застою.

Відділ освіти Черкаської ОТГ вітає учасників конкурсу та бажає не зупинятись на досягнутому, постійного  творчого зростання та особистого успіху.

 

Завідувач методичним кабінетом                              С.А.Солонина


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь