Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наука нас єднає

Дата: 06.05.2019 11:49
Кількість переглядів: 524

Наука нас єднає

       Вже кілька років поспіль День науки в загальноосвітніх навчальних закладах традиційно відзначається  на базі Прелесненської ЗОШ І-ІІІ ступенів – наукового осередку освітнього простору  нашої громади. В цьому році організатори свята запропонували обдарованим учням середньої та старшої вікової категорії , які мають підвищену мотивацію до науково-експериментальної діяльності долучитися до наукового пікніка «Наука нас єднає». Кожен з учасників мав унікальну можливість просто неба продемонструвати свій наочний проект чи експеримент, який «простими словами пояснює складні речі».

        Палітра проектів приємно вразила і нашу гостю – Горобець Людмилу Василівну, доцента кафедри початкової освіти ДДПУ. Діти з задоволенням  розповідали про результати своїх досліджень кожній новій групі учнів та вчителів та отримували позитивні емоції від спілкування. Близько 20 проектів було презентовано на заході , 5 з них – це проекти учнів початкової ланки, які роблять перші кроки в науку.

           Наприкінці  всі учасники отримали сертифікати про участь у заході. Зворотній зв'язок між учнями та педагогами відбувся завдяки «Відкритому мікрофону». Дітям дуже сподобалася така незвичайна сучасна форма проведення Дня науки, вони висловили бажання продовжити  зустрічі в такій теплій та доброзичливій атмосфері і надалі та гучними оплесками подякували організаторам за гостинність.

         Відділ освіти та методичний кабінет Черкаської ОТГ  висловлює подяку адміністрації Прелесненської ЗОШ І-ІІІ ступенів (Рошинець Т.В., Гончаровій Л.Ю.) , креативному керівнику наукового пікніку – Достатній М.С. та педагогам-наставникам, що наполегливо плекають  учнівську наукову еліту громади: Крюченко О.В., Прядко В.В., Непомнящих О.В., Панченко П.К., Букатенко А.М., Бакалдиній В.О., Достатній М.С., Білорисі О.М., Осипі Н.В., Мотузко В.В., Грунській Л.В..

 

Завідувач методичним кабінетом                     С. А. Солонина

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь