Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як гадаєте, що потрібно для того, щоб перетворити на суцільне згарище гектари родючого ґрунту, лісових насаджень та населених пунктів?

Дата: 07.09.2020 08:34
Кількість переглядів: 598

Як гадаєте, що потрібно для того, щоб перетворити на суцільне згарище гектари родючого ґрунту, лісових насаджень та населених пунктів?
 
 Одразу дамо вам правильну відповідь – БЕЗВІДПОВІДАЛЬНЕ СТАВЛЕННЯ ДО ПРАВИЛ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ, ТРОШКИ СИЛЬНОГО ВІТРУ ТА ЛІЧЕНІ ХВИЛИНИ !!!


 
  Масштабні пожежі, що вирують у Луганській та Харківській областях, яскраво свідчать про те, яким нищівним та небезпечним може бути вогонь. Разом з тим, критичною є і ситуація, що склалася на Донеччині. За минулу добу у Слов'янську та Слов'янському районі  сталось 11 пожеж. Переважна більшість з них, це пожежі на відкритих територіях та у природних екосистемах.

Також, вчора, по вул.. Г. Праці загорілись сараї , тому що пожежа виникла від сухої трави та перекинулась на споруди.

Лише погляньте на цю статистику пожеж!!! Ось вони, справжні наслідки розваг з вогнем, спалювання сухої трави, викидання недопалків у суху рослинність, залишення багать без нагляду. 

Щоразу ми попереджаємо усіх про можливе погіршення погодних умов, сильні вітри, високу пожежну небезпеку й закликаємо дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки. Але.. Кількість займань, гектари знищених територій доводять, що нас не чують..

 

Шановні громадяни! Ми готові рятувати вас від будь-яких стихійних лих та прийти на допомогу у надзвичайних ситуаціях. Ми ті люди, до кого ви звертаєтесь у екстрених ситуаціях. Але зараз. Ми вимушені звертатись до вас та просимо вашої допомоги!!!!
 
 
ПЕРЕСТАНЬТЕ ПОРУШУВАТИ ПРАВИЛА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ. НЕ СТВОРЮЙТЕ ЗАГРОЗУ ДЛЯ ВЛАСНОГО ЖИТТЯ ТА ВАШИХ БЛИЗЬКИХ. НЕ ЗНИЩУЙТЕ ПРИРОДУ!!!
 
 
Давайте будемо берегти навколишнє середовище, а не бездумно його знищувати!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь