Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Слов’янський міський центр зайнятості інформує

Дата: 19.05.2023 12:06
Кількість переглядів: 90

В 2023 році Фото без опису продовжує працювати в дистанційному форматі та виконувати свої основні задачі на локальному ринку праці.

Так, протягом січня-квітня 2023 року мали статус безробітного 1200 мешканців Слов'янської, Святогірської, Миколаївської, Черкаської та Андріївських громад. При цьому, за сприянням Слов'янського центру зайнятості було працевлаштовано 470 осіб.

Окрім постійної роботи, зареєстровані безробітні залучались до тимчасової зайнятості – 13 мешканців Андріївської та Черкаської громад працювали на громадських роботах, 28 осіб - на роботах тимчасового характеру у роботодавців регіону, 313 осіб – на суспільно корисних роботах з відбудови громад та в пунктах незламності.

За 4 місяці 2023 року 130 безробітних осіб отримували нову професію або підвищували кваліфікацію за направленням Слов'янського центру зайнятості в центрах професійно-технічної освіти ДСЗ, в тому числі дистанційно, та безпосередньо на робочих місцях на підприємствах регіону.

Окрім цього, 26 мешканців Слов’янського регіону, які працюють в галузях медицини та освіти та не мають статусу безробітного, скористалися можливістю та отримали ваучер на підвищення кваліфікації.

З метою підтримки бізнесу 18 підприємцям та підприємствам Слов'янського регіону, які взяли на роботу 28 внутрішньо переміщених осіб, було виплачено компенсації на оплату праці прийнятих працівників.

І надалі триватиме співпраця Слов'янського міського центру зайнятості з органами влади територіальних громад та роботодавцями регіону з питань зайнятості та стабілізації ринку праці. З питань можливостей працевлаштування, реєстрації в центрі зайнятості, укомплектування вакансій, отримання ваучера можна звернутися у м. Слов’янську за адресою вул. Г.Батюка, 40, за електронною адресою slavresept@donocz.gov.ua та за телефоном 0505505460.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь