Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міні ярмарок вакансій – твій шанс знайти роботу!

Дата: 22.05.2023 09:29
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Міні ярмарок вакансій – твій шанс знайти роботу!

18 травня в онлайн-форматі  фахівці Слов’янського міського центру зайнятості провели міні-ярмарок вакансій для Групи компаній «Верес». Захід, з одного боку спрямований на працевлаштування безробітних, а з іншого на задоволення потреб роботодавців в кваліфікованих працівниках.

ТОВ «Віджи Трейд» — підприємство, що входить до складу холдингу ВЕРЕС, запрошує на роботу операторів лінії на виробництві харчової продукції, вантажників, водіїв навантажувача, слюсарів-ремонтників, налагоджувальників устаткування у виробництві харчової продукції, комірника, мікробіолога, технолога, електромонтерів, апаратників стерилізації консервів, майстрів зміни.

Зі структурою та принципами роботи компанії пошукачів ознайомила начальник відділу найму та адаптації ТОВ «Віджи Трейд» Анжеліка Правило. Фахівчиня розповіла про актуальні вакансії, вимоги до претендентів, заробітну плату, умови соціальної сфери, можливість проживання в гуртожитку іногородніх працівників.

В кінці міні-ярмарку понад 8 осіб з 25 безробітних запрошені на індивідуальні співбесіди з можливістю подальшого працевлаштування. Робота в цьому напрямку триватиме!

 

За консультацією звертайтесь до Слов’янського міського центру зайнятості за адресою вул. Г.Батюка, 40  та за телефоном 0505505460


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь