Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В День Народження України Черкаська ОТГ зібралась на АРТ-ПІКНІК

Дата: 27.08.2019 14:39
Кількість переглядів: 584

 

24 серпня 2019 року Черкаська ОТГ святкувала особливе та величне свято українського народу – День Незалежності України! Відділом культури туризму для всіх мешканців та гостей об’єднаної  громади було  організовано АРТ-ПІКНІК «Територія Незалежності».

На майданчику біля Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру розташувались різноманітні локації, де кожен проводив час весело та з користю. Усі охочі мали змогу взяти участь у вуличному турнірі з настільного тенісу, змаганнях з шахів та шашок, долучитись до майстер-класів, придбати  Hand Made вироби, завітати до вуличної бібліотеки та дізнатись багато цікавинок  про рідну Україну. Громадські організації та ініціативні групи Черкаської ОТГ також долучилися до святкування та  розповідали присутнім про реалізовані проекти на території громади.

Кожен заклад культури підготував на свято яскраві, тематичні фотозони, які відображали традиції та колорит кожного населеного пункту громади. А найкращі кухарі старостинських округів змагалися у «Кулінарному батлі» і дивували присутніх традиційними українськими стравами.

         А найменших жителів громади запрошували до локацій з настільними іграми, інтелектуальними змаганнями, батутами, солодкою ватою і аквагримом. На головній сцені малюків зустрічали казкові герої з конкурсно-розважальною програмою «Пригоди сонечка», а юні артисти закладів культури прикрасили дитячу програму чудовими піснями і веселими танцями. Також, малеча долучилась до створення арт-об’єкту «Вишивана Україна» та бавилась різнокольоровими мильними бульбашками.  

По завершенню дитячої програми на сцені розпочався святковий концерт за участю найкращих колективів художньої самодіяльності, солістів закладів культури селищної ради та Слов’янської районної школи мистецтв. Гарний настрій та творчість дарували всім присутнім народний вокальний ансамбль «Перлина», народний танцювальний колектив «Баттерфляй», дитячий вокальний ансамбль «Позитив», вокальні ансамблі «Прелесняночка», «Тройчаночка», квартет «Гармонія», гурток театральних мініатюр «Гротеск», танцювальні колективи «Радуга», «Експромт», народний вокальний ансамбль «Співаночка», солісти Єлизавета Бразовська, Дар’я Шабля, Павло Павлоцький, Іван Сопін, Олена Фесак, Діана Бабай, викладач школи мистецтв Сергій Селіверстов. А позитиву в цей святковий день додали ведучі свята Артем Шнурко, Ольга Луняка та Ярослав Батан.

До усіх присутніх звернулися голова Черкаської селищної ради Сергій Падалка, секретар селищної ради Олексій Кривоконь, привітали всіх зі святом, побажали здоров’я, щастя, успіхів та нових перемог в ім’я України і нагородили учасників «Кулінарного батлу» дипломами та пам’ятними подарунками.

Після концертної програми яскравим файер-шоу додали «вогню» у святкування гурт «Fire Flower».  

Також, за підтримки Донецького обласного центру кіномистецтва та культури в цей святковий день відбувся показ фільму «Скажене весілля» на майданчику під відкритим небом.

Нинішня річниця Незалежності України залишила у мешканців Черкаської ОТГ та гостей незабутнє враження, збагатила їх духовно. Вселила надію на краще майбутнє та зміцнила їх любов до України! 

Відділ культури та туризму Черкаської селищної ради щиро дякує всім, хто долучився до організації та проведення арт-пікніку «Територія Незалежності»!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь