Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У громаді вшанували людей поважного віку

Дата: 02.10.2019 16:58
Кількість переглядів: 919

Фото без опису

           Осінь життя. В похилому віці прийнято підводити підсумки прожитому. Але життя не закінчилося, кожен день приносить все нові й нові враження. Похилі люди - це теж мешканці планети Земля, це повноправні громадяни своєї країни. Наше старше покоління - золотий фонд, скарбниця досвіду та знань, і, можливо, той скарб, що шукає і не може знайти Україна, щоб стати заможною та щасливою.

   30 вересня  у приміщенні Привільського культурно-просвітницького центру відбулося свято – засідання клубу ветеранів «Надвечір’я» присвячене особливій даті - Міжнародному  дню людей похилого віку та Дню ветерана. На святі були присутні жителі похилого віку села Привілля. Голова ради ветеранів Булгаков М.А. та секретар ради ветеранів Кривоконь О. Б. привітали  присутніх зі святом,  побажав  їм міцного здоров’я, витримки та довголіття. Багато щирих, ніжних слів у цей день почули  досвідчені, мудрі, добрі бабусі та дідусі. Для них звучали зворушливі рядки української лірики про людську осінь, яка як і природа, буває різною. Душевну атмосферу та гарний настрій на святі створили учасники художньої самодіяльності Привільського культурно-просвітницького центру: Володимир Покотило, Олена Кривоконь, Анна Герасименко та дитячий аматорський колектив «Ручки – Чомучки» з запальним  танцем. Вдячні глядачі з гарним настроєм насолоджувалися концертом, слухали пісні своєї молодості, разом співали, розповідали гуморески і веселі історії. Після концерту на  присутніх людей похилого віку чекав святковий обід.

    Засвідчили глибоку повагу до найстарших представників громади і заклади культури сіл Прелесне, Новомиколаївка та Олександрівка, а також працівники музею народної архітектури, побуту та дитячої творчості. Про людей похилого віку турбуються вчителі та учні загальноосвітніх шкіл населених пунктів, які також долучились до привітань. В цей день були організовані святкові концерти та зустрічі зі старшим поколінням. Учасники художніх колективів потішили їх своєю творчістю та подарували всім присутнім подарунки зроблені своїми руками. Свята пройшли у теплій, родинній атмосфері, а по завершенню гостей частували солодощами та запашним чаєм.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь