Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь безробітних у соціальних проєктах громад

Дата: 11.03.2024 14:39
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Вже майже рік в деокупованому Святогірську надають послуги соціальні пральні. В громаді, де тривалий час відсутнє водопостачання, ця проблема була дуже серйозною. До її вирішення підключились органи місцевого самоврядування в особі начальника міської військової адміністрації Володимира Рибалкіна, а також міжнародні організації, волонтери та підприємці. А допомагають місцевим мешканцям отримати послуги з прання та сушіння безробітні Слов’янського міського центру зайнятості, які працюють на суспільно корисних роботах за кошти Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Нещодавно послугу з «соціального прання» запровадили і в Черкаській територіальній громаді. На сьогоднішній день вона також є дуже потрібною, особливо для осіб поважного віку. А обслуговують відвідувачів також за направленням центру зайнятості безробітні особи, які, з одного боку, допомагають своїм односельцям, з іншого мають хоч і тимчасову, але оплачувану роботу.

Взагалі протягом лютого для відновлення, надання соціальних послуг, допомоги місцевим мешканцям за направленням центру зайнятості на суспільно корисних роботах в Святогірській громаді працювали 16 безробітних, а в Черкаській громаді – 19 осіб.

Якщо ви маєте бажання долучитись до суспільно корисних робіт, фахівці Слов’янського міського центру зайнятості радо в цьому допоможуть. Звертайтесь за телефоном 050-550-54-60.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь