Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зміцнюємо голос громад Донеччини: спільна мета для відновлення

Дата: 21.03.2024 20:31
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

Наша громада бере участь у проєкті «Голос громади: ініціатива для підвищення громадської участі у процесах відновлення». Метою є створення умов для посилення співпраці між громадянами і місцевою владою в процесах прийняття рішень щодо відновлення та розвитку громад. В рамках проєкту буде сформовано команду з 5 учасників/учасниць з числа представників органів місцевого самоврядування (ВА), а також представників громадянського суспільства.

 

Відбір учасників та учасниць проходить через реєстрацію за посиланням https://forms.gle/BkzZJqFCdMVKMXuP8.

 

Реєстрація триває до 22 березня.

 

Для учасників та учасниць протягом березня-травня будуть проведені тренінги в рамках «Школи громадської участі». Освітні заходи  проходитимуть в Івано-Франківську. Команда навчатиметься ефективно проводити локальний аналіз та мапувати проблеми, отримає знання із залучення до процесів відновлення. Задля втілення ініціатив вивчатимуть основи проєктного підходу і залучення ресурсів, а також навчаться будувати міцний комунікаційний міст та навчаться діалоговим підходам.

 

Окремо експертна команда громадської організації «Точка доступу» забезпечуватиме менторський супровід та консультативну підтримку у спільній розробці планів діяльності та заходів для осередку громадської участі. Також в рамках проєкту  закуповуватимуться  набори матеріально-технічної підтримки, які включатимуть необхідну техніку та матеріали для функціонування таких просторів.

 

Участь у проєкті відкриває нові можливості для побудови майбутнього Донеччини на принципах активної громадянської участі та співпраці з місцевою владою.

 

Інформаційний партнер проєкту – Антикризовий медіа-центр (АКМЦ). Проєкт впроваджується в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь