Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чудова подорож до столиці

Дата: 27.12.2017 08:32
Кількість переглядів: 767

  

Мій син, учень 9 класу Привільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Зоненко Богдан взяв участь у Всеукраїнському огляді творчих робіт «Забуті пам’ятки історії та культури України», який проводиться Міністерством культури України. Богдан став номінантом цього конкурсу і був запрошений на його заключний етап у м. Київ. Разом із керівником, учителем української мови та літератури Українець Тетяною Іванівною він дослідив давню історичну пам’ятку с. Привілля – камінь з викарбуваними словами, написав творчу роботу «Лиш камінь серед полинів століття лічить на світанні».

  

Це конкурс вседержавного масштабу, на якому були представлені роботи учнів та студентів з усієї України, 4 з Донецької області.

Заключний етап проводився 19 грудня в Галереї Києво-Печерської Лаври. На ньому були присутні представники Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури України та співголови оргкомітету - професор   національної академії керівних кадрів культури та мистецтв Антонович Є.А.,   кандидат історичних наук, Заслужений працівник культури України БУР’ЯНОВА Марія Іванівна.

За проявлену зацікавленість у виявленні забутих або маловідомих пам’яток історії та культури України переможці та їх керівники були нагороджені дипломами, подяками та солодкими подарунками.

Нам поталанило, що побували на захоплюючому творчому заході у стольному Києві, до того ж у День Святого Миколая.

Приємно усвідомлювати співзвучність патріотичних бажань громадськості, освітян, учнівства із задумами ініціаторів огляду-конкурсу. Ми єдині у своєму прагненні захистити історичні та духовні надбання рідної України.

Від себе та батьківського комітету хочу подякувати Українець Т.І., яка постійно працює з обдарованими учнями школи, роботи яких займають призові місця у творчих конкурсах різного рівня.

Зоненко Г.В., директор

Привільської ЗОШ І-ІІІ ст.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь