Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І відпочивають, і майструють, і розважаються дітлахи в літньому шкільному таборі

Дата: 08.06.2017 08:37
Кількість переглядів: 713

Фото без опису       Фото без опису

Фото без опису      Фото без опису

Спільна праця Черкаської публічної бібліотеки з Черкаською ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 в літньому шкільному таборі 31.05.2017 року була відмічена яскравою ігровою програмою "Подорож в країну казок " , яку підготували і провели  бібліотекарі освітнього та культурного закладів Ю.С.Дайнега і А.М.Марченко. Учні школи, відпочиваючи, влаштовували ділянку казок,  а потім активно рухаючись на імпровізованому потязі до кожної зупинки країни,  весело, хором відгадували загадки про казкових героїв, народні приказки та прислів'я . З радістю допогмоли Попелюшці виконати складні завдання від мачухи,щоб остання змогла потрапити на бал. З великим задоволенням обмінювалися  насінинками кукурудзи на зупинці "Парні та непарні". Досхочу набігалися на платформі казки "Ріпка"  

   Після смачного обіду діти відвідали  майстер-клас "Чарівні  вузлики", який провеле Алла Марченко. Прямо під шкільними липами  діти оволодівали мистецтвом макраме, з надією на виготовлення красивих виробів з ниток уже в новому навчальному році. 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь