Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Культурна толока на Донеччині

Дата: 14.12.2017 08:39
Кількість переглядів: 676

 

      

12 грудня 2017 року в Покровському історичному музеї відбувся науково-комунікативний  захід  «Культурна толока на Донеччині» в рамках засідання Музейної ради та Консультативної ради краєзнавців при управлінні культури і туризму Донецької облдержадміністрації, учасником якого була представниця  відділу культури та туризму Черкаської селищної ради Остапюк Я.С.

Для гостей захід розпочався зі знайомства та спілкування за чашкою чаю, а потім на всіх чекала оглядова екскурсія. З розповіді заступника директора з наукової роботи  Т.К. Костюченко учасники заходу дізналися цікаві відомості про історію виявлення тієї чи іншої знахідки та її шляху до прибуття в музей. Всі присутні були в захваті від екскурсії залами музею. Залишилося багато позитивних вражень від побачених експонатів, а особливо від нових експозицій, які були створені в поточному році – «Країна та місто за роки Незалежності» та «АТО на сході України».

        

Далі з вітальним словом виступила Певна Аліна Валентинівна, заступник начальника управління культури і туризму Донецької ОДА.

З увагою та зацікавленістю запрошені заслухали доповіді від представників музеїв м. Покровськ, м. Маріуполь, м. Бахмут, м. Авдіївка. Також обговорювалися питання, які будуть розглядатися на засіданнях Музейної ради в 2018 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь