Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В закладах культури селищної ради проведено цикл заходів різної форми до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 20.02.2017 10:07
Кількість переглядів: 1345

 Фото без опису               Фото без опису                            

  15 лютого  в усіх закладах культури селищної ради проведено культурно-мистецькі заходи по  відзначенню Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав  з метою  виховання у підростаючого покоління почуття патріотизму та гордості за українських воїнів, шанобливого ставлення до ветеранів бойових дій на території інших держав, сучасних захисників України.  

Черкаським культурно-оздоровчим центром була проведена літературна подорож "Місцями історичних подій". Відвідувачі дізнались про деталі та подробиці спецоперації у Афганістані, переглянули відео фрагменти, літературу та вшанували хвилиною мовчання солдатів і офіцерів, які із честю виконували свій службовий обов'язок. Черкаська бібліотека для дітей провела біля книжкової   фото - виставки «О той неправельной войне»   декілька історичних свідчень про долі юнаків - солдат, офіцерів, які були учасниками бойових дій на території Афганістану, Куби, В'єтнаму. Відвідувачі бібліотеки ознайомились з фото - документами, книгами, музичними творами, що були створені за темами бойових подій, ознайомились з біографією  нашого земляка  Демченка Сергія, який загинув в Афганістані. У Прелесненському СБК  проведена  година вшанування воїнів - інтернаціоналістів, які воювали на територіях інших держав «Ціна чужої війни» за участю родичів та знайомих військовослужбовців.

  Фото без опису                Фото без опису     

Новомиколаївським СБК було проведено годину мужності до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Діти читали вірші про Афганістан. Метою заходу було розширити знання дітей про історичні події афганської війни, вміти характеризувати підсумки цієї війни, виховувати повагу до воїнів-інтернаціоналістів та загиблих героїв.

Присутні вшанували хвилиною мовчання всіх тих, хто поклав своє життя, виконуючи військовий обов’язок на території інших держав. А також приєдналися до акції «Дерево – пам'ять». Зробили і наклеїли маленьких червоних метеликів як символ жертв бойових дій на території інших держав.

Фото без опису              Фото без опису 

        У фойє Красноармійського сільського клуба оформлена книжкова виставка «Мій біль- Афганістан» та проведено вечір пам’яті «Тропами Афганської війни». В Троїцькому СК разом з бібліотекою проведено літературно-музичну композицію «Афганістан – мій біль», в Майданській сільській бібліотеці відбулася година спілкування «Ціна чужої війни», в Привільському СБК  пройшла година-спомин «Афганістан – наш вічний біль, виховна година «Війна без перемоги»   проведена в Привільській сільській бібліотеці.

Фото без опису             Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь