Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Можна зробити гуртом так багато І про здорове довкілля подбати. Нам щедра і чиста земля до снаги, Ти тільки поглянь гарно як навкруги.

Дата: 18.04.2017 10:11
Кількість переглядів: 575

Фото без опису       Фото без опису       Фото без опису       Фото без опису

Разом – ми сила. Можна зробити гуртом так багато І про здорове довкілля подбати. Нам щедра і чиста земля до снаги, Ти тільки поглянь гарно як навкруги. Місцеве населення приклало багато зусиль, щоб рідне село Новомиколаївка розквітло на очах у всіх. В дні толоки (31.03, 01.04, 02.04, 04.04) жителі села, учні та вчителі Новомиколаївської ЗОШ, СБК, ДНЗ «Сонечко» та працівники СФГ «ВЕРЕС» взяли участь у Всеукраїнській акції з благоустрою «За чисте довкілля». Загальними зусиллями була прибрана центральна територія села, дитячий майданчик та спортивний майданчик. Діти і дорослі висаджували та білили дерева . Роботи вистачило на всіх. Але воно того варте адже видно результат. Така благородна справа згуртовує людей. Бажання робити щось задля села зростає в сотні разів для того, щоб насолоджуватись неповторною красою, чистотою та унікальністю рідного краю.

Попереду травневі свята. Дуже хочеться, щоб наші земляки, ветерани, гості пишалися рідним чистим селом, були впевнені в майбутньому нашого молодого покоління і разом раділи досягненням та здобуткам нашої об'єднаної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь