Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 днів проти насильства

Дата: 08.12.2017 10:11
Кількість переглядів: 639

З 25 листопада по 10 грудня  закладами культури Черкаської селищної ради проведено заходи в рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

 Фото без опису       Фото без опису

Так, 25 листопада у Міжнародний день проти насильства щодо жінок, в Красноармійському сільському клубі-бібліотеці відбувся круглий стіл «Ні - насильству в сім’ї». У публічній бібліотеці Черкаського базового історико- культурного інформаційного центру було проведено годину роздумів «Жінка і насильство». 1 грудня у Міжнародний день боротьби зі СНІДом, Черкаським базовим історико-культурним інформаційним центром було організовано перегляд та обговорення фільму «ВІЛ/СНІД повинен знати кожен» та презентовано тематичну експозицію книг «Обери життя».

Фото без опису       Фото без опису

У Привільському сільському культурно-просвітницькому центрі пройшла пізнавальна година «1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом». У публічній бібліотеці Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру відбувся бібліотечний урок «Життя без СНіДу». Прелесненським сільським центром розвитку національної культури було організовано виставку тематичних малюнків «СНІД – чума ХХІ століття». 2 грудня у Міжнародний день боротьби з рабством, Троїцьким сільським клубом-бібліотекою було оформлено тематичну виставку з «Рабству – ні!». У Новомиколаївському сільському інформаційно- культурному центрі було організовано тематичну викладку матеріалів «Людина – дар, а не товар». У публічній бібліотеці Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру проведено виставку-розповідь «Реалії сучасного світу». 6 грудня до річниці інциденту в Монреалі у Олександрівському сільському центрі розвитку молодіжних платформ пройшла інформаційна година «Стрілянина у Політехнічній школі Монреаля 6 грудня 1989 року». 10 грудня до Міжнародного дня прав людини в бібліотеках закладів культури Черкаської селищної ради відбувся цикл заходів «Право у нашому житті». В рамках цього циклу було організовано та проведено правові години «Декларація прав людини», «Шляхами права», ділові ігри «Твої права дитино», експозиції книг «Вмійте захищати свої права», правознавчі бесіди «Мої права – моє життя», круглі столи «Права дитини в контексті міжнародного законодавства», діалоги «Як я розумію свої права», правові вікторини «Не порушуйте наші права», експрес-ігри «Подорож країнами закону, права і моралі». В інформаційно-правових заходах брали участь населення різних вікових та соціальних категорій.

  Фото без опису         Фото без опису       

 

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь