Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В закладах освіти Черкаської об'єднаної громади проведено виховні заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших д

Дата: 20.02.2017 10:42
Кількість переглядів: 721

Фото без опису              Фото без опису

Фото без опису             Фото без опису

15 лютого в Україні відзначався День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цього дня в усіх загальноосвітніх навчальних закладах Черкаської ОТГ були проведені виховні заходи, а саме: загальношкільні лінійки «Афганістан болить в моїй душі», «І за життя йшли на смерть. Афганська війна: правда і міфи», виховні та інформаційні години, перегляд документальних відеофільмів про дії військової розвідки в Афганістані.

Фото без опису   

Учні Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. облаштували «Стіну пам’яті» дитячими малюнками на тему: «Будь-якій війні скажемо: «ні!» До Черкаської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 на виховну годину були запрошені старший інспектор ювенальної превенції Слов'янського відділу юстиції капітан поліції Грицай Владислав Вікторович та інспектор ювенальної превенції Слов'янського відділу юстиції лейтенант поліції Олійник Микола Миколайович. У Красноармійському НВК також пройшов конкурс малюнків «Афганська війна очима дітей». Учні Прелеснянської школи переглянули інформаційно-просвітницькі фільми та у шкільному музеї коло експозиції, присвяченої воїнам-інтернаціоналістам, вшанували пам`ять загиблих односельців хвилиною мовчання, брали участь у загальношкільних лінійках. У Новомиколаївській ЗОШ І-ІІІ ст. також пройшов конкурс малюнків і творчих робіт «Діти у фокусі війни», перегляд і обговорення документальних і художніх фільмів. Черкаська ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відзначила цей день виховними заходами у формі виховної години та шкільної лінійки, де було вшановано пам’ять загиблим хвилиною мовчання.

Про війну треба говорити до тих пір, поки людство неспроможне буде сказати: "Ми не тільки не хочемо війни, ми зробили все, щоб її не було, і її не буде".

Фото без опису           Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь