Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято весни, надії і любові в Новомиколаївському СБК

Дата: 07.03.2017 10:57
Кількість переглядів: 665

           Щороку, коли сонце виходить на весняну орбіту і від подиху теплих вітрів зацвітають проліски, ми відзначаємо свято весни, надії і любові. В цей день ми вітаємо жінку, від якої пішло все прекрасне на землі. Тому 8 Березня - одне з найкращих і найсвітліших свят, яке присвячене найдорожчим людям на світі - мамам, сестрам, бабусям.  

     5 березня  в Новомиколаївському СБК було проведено святковий концерт «Жінки, жінки! О скільки в цьому слові...». Є гарна традиція - напередодні свята запрошувати батьків, бабусь та дідусів гуртківців на святковий концерт, на якому діти мають можливість показати їм свої творчі успіхи і привітати зі святом.
     В гуртковій кімнаті будинку культури всіх гостей чекали хореографічні та вокальні номери учасників художньої самодіяльності, які порадували запальними та веселими танцями та милозвучними піснями. Ведучими святкового дійства були Вдовенко Альона та Богданова Дар’я, які продемонстрували свої вміння та побажали жінкам бути завжди усміхненими, сповненими надій та оптимізму. Вдячні глядачі супроводжували виступи юних артистів аплодисментами та добрими посмішками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь