Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вічна шана живим, вічна пам'ять полеглим!

Дата: 31.10.2016 11:00
Кількість переглядів: 864

Представники Черкаської селищної ради села Привілля привітали з 94-річчям людину, яка крок за кроком разом з мільйонами побратимів під час Другої світової війни відвойовувала мир і спокій, незалежність і свободу.

Це – Лідовський Іван Семенович , учасник бойових дій  Другої світової війни, поважний ветеран села, людина із значними досягненнями та неабияким бойовим, трудовим і життєвим досвідом.

Іменинника привітали староста села Колісник Т.М., голова ветеранської організації Булгаков М.А., директор СБК Крамаренко Д.М., завідувач бібліотеки Лі Н.А. Справжня повага та гордість переповнювали присутніх, бо перед ними людина, яка захистила Батьківщину від фашистської навали, яка виборювала мир для рідної країни і стала яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню.  

Івану Семеновичу подякували за проявлену мужність і героїзм у роки війни, за невтомну працю у післявоєнний час, за активну громадську роботу.

      Фото без опису       Фото без опису

28 жовтня 2016 року в селі Привілля, Черкаської селищної ради  Словянського району Донецькій області, працівники закладу культури сумісно із ЗОШ І-ІІІ ст.  провели мітинг, присвячений 72-й річниці визволення України.

Фото без опису      Фото без опису

На урочистий мітинг були запрошені староста села Привілля Тетяна Миколаївна Колісник та голова ради ветеранів с. Привілля Микола Анатолійович Булгаков, які поздоровили всіх присутніх зі святом, та побажали миру та злагоди. 

Фото без опису     Фото без опису

Після мітингу завідувач бібліотекою Лі Наталія Анатоліївна запросила дітей відвідати книжкову виставку  та розповіла їм про події визволення України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь