Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В клубних і бібліотечних закладах Черкаської ОТГ вшанували подвиг учасників Революції гідності та увічнили память Героїв Небесної Сотні

Дата: 21.02.2017 11:02
Кількість переглядів: 787

Фото без опису          Фото без опису

Фото без опису          Фото без опису

Фото без опису          Фото без опису

Фото без опису          Фото без опису

На виконання Указу Президента України від 11 лютого 2015 року №69 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні», з метою виховання у підростаючого покоління почуття патріотизму, гідності та свідомості, гордості за українських воїнів, сучасних захисників України,  вшанування пам'яті героїв  Небесної  Сотні, в клубних та бібліотечних закладах Черкаської селищної ради проведено культурно-мистецькі заходи вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні – людей, які загинули під час Революції гідності на Майдані Незалежності.

         Черкаська бібліотека для дітей провела бібліотечні години пам’яті «Вглядаючись в обличчя героїв», та виставку портретів загиблих активістів "Небесній сотні  пам'ять наша", на яких відвідувачі бібліотеки ознайомились з подіями лютого 2014 року в місті Києві. Троїцька сільська бібліотека підготувала та провела  літературну годину "Небесна сотня",  в Привільському сільському будинку культури та сільській бібліотеці   пройшла година вшанування "Небесна Сотня - історія нескорених". В Красноармійському сільському клубі проведено інформаційну виставку «Герої завжди поміж нас», в Красноармійській сільській бібліотеці проведено патріотичний урок «Захисти свою країну». 

         В Олександрівському сільському будинку природи та дозвілля оформлено виставку-експозицію у вітринному просторі «Пам'яті Героїв Небесної Сотні»,  година спілкування з  переглядом  документального фільму "Generation Maidan" відбулася в Черкаському культурно-оздоровчому центрі. 

      В пам'ять про загиблих на Майдані активістів, студентів, журналістів, самооборонців, медиків, священиків, волонтерів, киян і приїжджих в Новомиколаївському  СБК  20 лютого оголошено Днем героїзму та мужності, протягом якого було організовано цикл заходів, до яких  включено  патріотичну годину пам'яті  «Сотня Небесна хай в небо злетить, свічка скорботи у душах горить…»,  усний журнал «Герої не вмирають!», годину патріотичного виховання   «Героїзм та мужність ідуть поруч», під часм якого учасники заходу хвилиною мовчання вшанували  героїв Небесної Сотні та всіх, хто віддав своє життя за свободу і незалежність України, виготували  саморобні квіти та голубів в пам’ять жахливих подій минулого року.  

        В Майданській сільській бібліотеці  пройшов тематичний захід у рамках циклу "Трагедії народу" та вміщував у себе патріотичну годину "Життя, обірване на злеті", що супроводжувалася тематичною викладкою матеріалів "Герої не вмирають". На знак вшанування загиблих героїв, в пам'ять про ті холодні трагічні дні 2014 року учасниками заходу було запалено свічку.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь