Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада керівників закладів культури селищної ради

Дата: 18.09.2017 09:15
Кількість переглядів: 725

             

 14 вересня у відділі культури та туризму відбулася чергова інформаційна виробнича нарада за участю керівників закладів культури Черкаської селищної ради під головуванням  начальника відділу культури та туризму  Гавриш В.М., під час якої було  обговорено ряд  важливих питань щодо організації діяльності бібліотечних та клубних закладів об’єднаної територіальної громади.

         На нараді були присутні  керівники закладів культури  та завідувачі секторів Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру.

         В ході заходу були висвітлені питання про стан протипожежної та техногенної безпеки та попередження виникнення пожеж та загибелі людей в осінньо-зимовий період 2017-2018 років, підготовку закладів культури до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років,  планування  культурно-мистецьких заходів  в закладах культури   на четвертий квартал поточного року.

          На нараді обговорили актуальне питання щодо проектної діяльності  розвитку галузі культури,  активізацію впровадження в роботу інновацій, модернізації закладів культури шляхом пошуку додаткового фінансування.

         Також під час наради розглянули питання надання платних послуг закладами культури, проведення атестації   працівників   закладів галузі культури в жовтні місяці, організації творчих звітів  художніх колективів закладів культури в четвертому кварталі, питання виконавської дисципліни та дотримання кошторису закладів культури за споживання електроенергії. 

     

         Завідувач  сектору  художнього  та технічного забезпечення Черкаського БІКІЦ Падалка К.А. провела майстер-клас по виготовленню сувеніру для друга – паперової  чашки з побажанням.  

         Нарада пройшла в конструктивній та позитивній атмосфері.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь