Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виставка студії образотворчого мистецтва «Фантазія» під керівництвом Дашивець Оксани Володимирівни

Дата: 01.02.2017 11:37
Кількість переглядів: 688

31 січня у селі Новоселівка відбулося урочисте відкриття виставки дитячого малюнку. На виставці представлено більше 150 робіт юних мешканців села. Через малюнок діти показали всю красу і живописність свого рідного села.

Відкрила виставку художній керівник студії образотворчого мистецтва «Фантазія» Дашивець Оксана Володимирівна. Теплими словами вона привітала дітей, їх батьків, педагогів – всіх, хто був гостями на цьому святі. Керівник гуртка провела цікаву віртуальну екскурсію вулицями села, та розповіла про історію Новоселівки.

Щоб побачити роботи юних художників на відкриття виставки завітали жителі села, а також учні Черкаської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 разом з завучем Калатур Є. М., представники Черкаської громади та сектору з питань освіти, староста села Фальченко О. В., керівник і члени студії-клубу «Слов’яни» м. Слов’янськ. Гості відмітили, що кожна дитяча робота насичена світлом, надією, бажанням миру та здійснення мрій. Ця виставка відкриває відвідувачам захоплюючий світ дитячих фантазій, нове сприйняття довколишнього світу, сповнює душу кожного любов’ю до своєї батьківщини, радістю та оптимізмом.

Щиро сподіваємось, що виставка зацікавить багатьох поціновувачів небайдужих до дитячої щирої та безпосередньої майстерності.

Діятиме виставка до кінця навчального року кожен вівторок і четвер з 14.00 до 18.00. За справками звертатися по телефону: 0954591148

Фото без опису       Фото без опису

 

Фото без опису       Фото без опису

 

Фото без опису       Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь