Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкуємо День молоді та День Конституції України

Дата: 27.06.2017 11:42
Кількість переглядів: 705

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису      Фото без опису

Фото без опису      Фото без опису

Відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 року № 323/94 «Про День молоді» щорічно в останню неділю червня в Україні святкують День молоді. Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, любові і романтики, адже молодь – надія і рушійна сила суспільства.

24 червня в Олександрівському сільському центрі розвитку молодіжних платформ  Черкаської селищної ради зібралося чимало молодих людей на загальногромадський фестиваль аматорського мистецтва  «Зорі майбуття»,  присвяченого Дню молоді та Дню Конституції України, організованого відділом культури та туризму при підтримці Черкаської селищної ради.   

З подвійним святом всіх присутніх  привітав та побажав міцного здоров`я, творчої енергії, впевненості у власних силах, невичерпного завзяття гідного майбуття та здійснення усіх мрій і задумів секретар Черкаської селищної ради Олексій Кривоконь.

Чарівні юні ведучі Діана Гончаренко та  Денис Гажитов  розважали присутніх молодих людей цікавими захоплюючими конкурсами, вітали  учасників фестивалю.

Свої пісенні вітання дарували гостям свята Анастасія Рошинець, Дар’я Шабля, Олена Кривоконь,  Рімма Андрусіва. Сучасні хореографічні композиції підготували  танцювальні колективи Новомиколаївського, Красноармійського, Майданського, Олександрівського закладів культури селищної ради.

Юні таланти отримали дипломи фестивалю та  заохочувальні подарунки.

Тепле літнє сонечко сприяло проведенню святкового заходу.  У молоді, що прийшла цього дня до сільського молодіжного осередку культури  залишилися приємні враження від  свята.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь