Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ҐЕНДЕРНО-ЧУТЛИВЕ БЮДЖЕТУВАННЯ: ВЗАЄМОДІЯ ВЛАДИ ТА ГРОМАДИ

Дата: 29.04.2017 12:02
Кількість переглядів: 664

28 квітня 2017 року у приміщенні Черкаської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся круглий стіл «Ґендерно-чутливе бюджетування: взаємодія влади та громади».

Фото без опису  Фото без опису

Відкрив круглий стіл, звернувшись із вітальним словом до присутніх Олексій Кривоконь секретар Черкаської селищної ради. Національна консультантка з ґендерно-чутливого бюджетування Юлія Гончар повідомила про досягнення громади в застосуванні гендерного підходу. Представниці активного жіноцтва громади, презентували питання участі жінок у розвитку громади. Наталля Горбатко розповіла про можливості влади для вирішення гендерних питань та співпрацю з громадськістю. Експертка Галина Мещерякова презентувала результати оцінки вразливості незахищених груп жінок і чоловіків у  Донецькій  області в контексті децентралізації.

Фото без опису  Фото без опису

Круглий стіл завершився загальною дискусією та обговоренням майбутніх кроків. Представники місцевої влади та жінки лідерки в процесі круглого столу обговорили можливості співпраці влади і громади з метою втілення ідей гендерної рівності у громаді

Були розглянуті наступні кроки роботи місцевої гендерної координаційної ради, що була створена у Черкаській громаді. Також обговорено можливість врахування гендерних підходів у програмах і планах громади.

Захід відбувся у рамках проекту ''Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України'', який разом втілюється ПРООН та структурою ООН Жінки і фінансується Європейським Союзом.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь