Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Світле та радісне свято Пасхи!

Дата: 06.05.2016 14:02
Кількість переглядів: 777

     

 

 

Найбільшим святом весни є Великдень. У нас, в Україні, це свято завжди відзначалося урочисто. Завітало велике свято Пасхи і у Прелеснянську ЗОШ І-ІІІ ступенів.

    Учні 1-11 класів, які відвідують гуртки «Умілі рученята» та «Синій птах», разом із працівниками Музею народної архітектури, побуту та дитячої творчості  презентували  виставку пасхальних композицій та крашанок. Після цього відбулося цікаве і неповторне святкове дійство «Великдень – найвизначальніше свято на землі». На захід були запрошені  голова Черкаської селищної ради Падалка С.В., вступаючий в обов`язки старости   сіл Прелесне та Майдан Шевченко Ю.М., виконуюча обов`язки старости Сироватка С.М.,голова регіонального представництва ГС «Донбас» Бондаренко О.В. Рєпухов Б.В. - помічник народного депутата України Недави О.А., викладачі та студенти Донбаського державного педагогічного університету, батьківська громада та жителі села. Юні артисти зі щирістю намагалися донести до глядачів величність і особливе значення одного з найбільших у житті християн свята, розповідали вірші, співали та танцювали, взяли участь у Великодніх іграх із крашанками. Глядачі отримали багато цікавої та пізнавальної інформації. На сцені з’явилися навіть великодні кошики із головними його складниками – паскою, свічечкою, крашанками, сиром,  ковбасою.

    Від гостей пролунали теплі слова на адресу учасників свята, учнів та педагогічного колективу. Після свята усі присутні мали змогу пригоститися великодніми гостинцями.

    Свято Пасхи минуло. Але сподіваємося, що від величного «Христос воскрес!»  загорівся у  душах дітей та дорослих маленький вогник надії та любові .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь