Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкові дзвони Великодня

Дата: 27.04.2017 14:26
Кількість переглядів: 555

       

     

     

     

     

     

В рамках культурно-мистецької акції «Святкові дзвони Великодня»  20 квітня на базі Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру за ініціативою настоятеля Свято-Знаменського храму  протоієрея  Сергія, при підтримці Черкаського селищного голови Сергія Падалка, за участю начальника відділу культури та туризму Валентини Гавриш  відбулася тематична виставка-конкурс  «Великдень очима дітей», в якій взяли участь біля ста п’ятидесяти юних учасників образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва закладів освіти та культури  Черкаської об’єднаної територіальної громади.

         На заході  були присутні представник Народного депутата України Олега Недави Вікторія Набокова, духовенство з сусідніх парафій та  директори закладів освіти селищної ради.

         За результатами журі конкурсу та відгуків глядачів, двадцять дві кращих мистецьких роботи талановитих дітей об’єднаної територіальної громади  знайдуть своє місце та на протязі всього року  будуть  прикрашати  приміщення Свято-Знаменського храму  в селищі Черкаське.

         Всі учасники святкової художньої виставки отримали подарунки від Народного депутата України Олега Недави,  фермерських господарств «Корал» та «АГРО-Р».

         Протягом святкового заходу діти   взяли участь в розвагах, конкурсах та іграх, пов’язаних з найулюбленішим весняним святом усіх Християн, одержали можливість звернутися до духовних  джерел наших предків, до обрядів та звичаїв,  до  своїх витоків, щоб не загубити тієї ниточки, яка зв’язує нас з минулими поколіннями, щоб очистити і освятити свої душі.  

         Наостанок організаторами заходу було організовано пасхальний стіл, де учасники та глядачі виставки пригощалися пасхальними кулічами, різнобарвними крашанками та смачним узваром.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь