Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ХІ міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Зірки Пекторалі»

Дата: 29.06.2016 14:42
Кількість переглядів: 813

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису  Фото без опису

З 22 по 26 червня на березі Азовського моря в місті Бердянську відбувся ХІ міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Зірки Пекторалі». Організатором виступив культурний центр "Пектораль" при підтримці Департаменту культури, туризму, національностей Дніпропетровської облдержадміністрації та Національної Всеукраїнської музичної спілки.

Конкурсна програма була досить насичена та включала в себе змагання в 13 номінаціях різних вікових категорій. Учасники із України, Білорусі та Арменії демонстрували свої вміння у вокалі, хореографії , акторському, цирковому та прикладному мистецтві. Оцінювали якість виступів - члени компетентного журі, до складу якого входили народні артисти, заслужені працівники культури та діячі мистецтв з усієї України.

Фото без опису Фото без опису

Найкращі виступи конкурсантів бердянські глядачі побачили на гала-концерті. Серед фіналістів опинились і представники Слов’янського району, артисти Черкаського культурно-оздоровчого центру. Члени журі відмітили професіоналізм народного вокального ансамблю «Перлина» та присудили перемогу в категорії «Естрадний вокал», нагородивши колектив дипломом лауреата І ступеня.

Також, із власною програмою, у конкурсі прийняла участь солістка «Перлини» - Олена Фесак. Глядачі із завмиранням слухали її виступ, а журі були зачаровані прекрасним тембром дівчини. І наполеглива праця дала свої результати – Олена отримала найвищу нагороду в номінації «Вокал» - гран-прі фестивалю.

Фото без опису Фото без опису   

Щиро вітаємо наших земляків із заслуженими  перемогами. Бажаємо нових творчіх горизонтів, подальших успіхів колективу та творчого натхнення керівнику Наталіїї Толкачовій.

 

Батан Ярослав

Методист

Черкаського КОЦ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь