Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги власників та орендарів землі!

Дата: 25.09.2017 15:15
Кількість переглядів: 523

До уваги власників та орендарів землі!

 

Рейдерські захоплення земель та зібраного врожаю наразі є однією з найактуальніших тем в Україні. Щоб протистояти цьому ганебному явищу, Міністерство юстиції України ініціювало створення в усіх регіонах України оперативних штабів, які мають стати на захист аграріїв від спроб рейдерів привласнити землю чи зібраний урожай.

 

Оперативний штаб реагування на спроби рейдерських захоплень землі чи зібраного врожаю з 11 серпня 2017 року запрацював і в Донецькій області. Для забезпечення комплексного підходу в боротьбі з рейдерством до складу штабу увійшли керівники облдержадміністрації, Головного територіального управління в Донецькій області, Національної поліції, Держгеокадастру та представник обласної аграрної асоціації.

 

Головним завданням штабу передусім є оперативне реагування на будь-які спроби захоплення землі у фермерів чи орендарів.

 

Крім того, на Донеччині створені та вже розпочали свою роботу мобільні точки доступу до системи безоплатної правової допомоги, які покликані безпосередньо виїжджати в села області й допомагати людям грамотно захищати свої права в юридичній площині.

 

Таким чином, завдяки запровадженій Міністерством юстиції України антирейдерській програмі, відтепер кожен житель області, навіть найвіддаленіших та найменших сіл та селищ має можливість отримати якісну правову допомогу як стосовно захисту прав власності, так і інших життєво важливих правових питань.

 

Якщо відносно вашого майна були спроби рейдерських захоплень землі та зібраного врожаю, звертайтеся за контактними телефонами оперативного штабу в Донецькій обласні, створеного Донецькою обласною державною адміністрацією: 098-00-58-051, 06264-20-121; або пишіть на електронну адресу е-mail:apr.d@dn.gov.ua.

 

З Графіком роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги можна ознайомитись на сайті Міністерства юстиції України.

 

Відділ розгляду звернень та забезпечення
діяльності комісії з питань розгляду скарг
у сфері державної реєстрації
Управління державної реєстрації
Головного територіального управління
юстиції у Донецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь