Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування Міжнародного дня людей похилого віку

Дата: 05.10.2016 15:49
Кількість переглядів: 1427

 

      

Фото без опису  Фото без опису                   

        До Міжнародного Дня людей похилого віку в закладах культури селищної ради пройшли заходи для ветеранів праці, людей, які пройшли великий і життєвий шлях. В  приміщеннях Привільського СБК, Майданського СК та сільської бібліотеки, Новомиколаївського СБК та сільської бібліотеки, Красноармійського СК та сільської бібліотеки, Олександрівського СБПД, Черкаського КОЦ відбулися концертні програми,  зустрічі за круглими столами, де люди старшого покоління мали змогу поспілкуватися за чашкою чаю, поділитися спогадами про перше кохання, про сімейні радощі та улюблену справу.

 

Фото без опису  Фото без опису

        Слова щирої вдячності на їх адресу лунали від  голів ветеранських організацій села Привілля Булгакова М. А., села Новомиколаївка Ліненко В.В., селища Черкаське Піскунова В.О., села Олександрівка Копніної Л.М.,   секретаря ветеранської організації села Привілля Клименко О. Б., представника від Черкаської селищної ради  Конобієвської А. І.

            Кожен присутній на святі відчув насолоду від теплих поздоровлень,    душевних пісень та чудових віршів від учасників художньої самодіяльності клубних закладів. 

            Додали настрою гостям свята книжкові виставки  «В гармонії з віком»,  «Вік життю не завада», «Шануймо старість», «Життєвий листопад прекрасних літ»,  оформлені завідувачами  сільських бібліотек  Лі Н.А., Калініченко Л.В., Левіною В.В., Скачковою С.Г., Шелест Т.І., Дєдовою О.А.

             На виставках була представлена література, яка містить рецепти краси і молодості, здоров’я і довголіття, а також історичні моменти цікавих жіночих доль.

             Чаювання, домашні млинці з варениками, а ще польова каша залишили в серцях сивих, щедрих та добрих людей  найкращі почуття, а організаторам адресували теплі слова вдячності.

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь