Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Черкаська ОТГ гідно представила Естонію на обласному святі у місті Покровську!

Дата: 21.05.2018 16:03
Кількість переглядів: 1034

             

      

19 травня 2018 року делегація Черкаської об'єднаної територіальної громади, на чолі з секретарем Черкаської селищної ради Кривоконем Олексієм Сергійовичем, взяла участь у святковому культурно-мистецькому заході, присвяченому Дню Європи в Україні у м. Покровську.

Урочистості розпочались святковою ходою, учасники якої вдягнули національні костюми країн Європейського союзу та на чолі з очільником області Павлом Жебрівським пройшли вулицями міста. Після вітальних виступів керівництва області пролунав Гімн Євросоюзу, під час якого волонтери розгорнули великий прапор Євросоюзу.

       

Площа Шибанкова міста Покровськ  перетворилася в справжнє європейське містечко, де всіх присутніх розважали коміки, персонажі мультфільмів, працювали різноманітні атракціони, а кожне місто, район чи ОТГ презентували одну із країн Євросоюзу.

Черкаська об’єднана громада презентувала на святі Естонію, маленьку країну, що зачаровує стародавніми містами і маєтками, неприступними середньовічними замками, мальовничими сільськими будиночками, незайманими лісами, блискучими водами озер та мерехтливим світлом ліхтарів вечірньої столиці – Таллінна.

         

        

        

Народний танцювальний колектив «Батерфляй» та народний вокальний ансамбль «Перлина» Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру яскраво представилии традиції та культуру Естонії в танцях та піснях, а національні страви естонської кухні та виставка виробів декоративно-ужиткового мистецтва справили неабияке враження на учасників дійства, які охоче підходили і знайомилися з культурою  Естонії.

        

Відділ культури та туризму селищної ради висловлює щиру подяку всім   учасникам заходу, завдяки спільним зусиллям ми досягли найкращих результатів та гідно представили Естонію на обласному святі!

ОЛЕНА ФЕСАК,

головний спеціаліст

відділу культури та туризму

Черкаської селищної ради

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь