Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як учні з селища Черкаське Черкаси підкорювали

Дата: 10.07.2018 08:55
Кількість переглядів: 812

У селі Свидівок, Черкаської області, стартував заключний семінар цьогорічної програми - "Майстерня Досвіду"в рамках програми «Майстерня сільських ініціатив». Команді з Черкаської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1,  шляхом конкурсного відбору,  вдалося восени 2017 року  долучитися до проекту та стати однією із двох шкіл, які представляли Донецьку область.  Вже вчетверте Майстерня  єднає Україну, адже тут збираються близько 50 випускників зі Сходу, Центру та Заходу.

Міжнародна команда тренерів на чотирьох мовах організувала насичену п’ятиденну роботу.  Протягом тижня діти з Донецької, Закарпатської та Черкаської областей презентували свої реалізовані ініціативи, ділилися досвідом, працювали над помилками, а також просто з користю проводили час. Для випускників Майстерні було організовано прогулянку Черкасами, купання в Дніпрі та навіть зустріч з популярною німецькою письменницею Катею Брандіс.

Залишилися неймовірні спогади та розуміння того, що навіть учні здатні до сміливих дій. Нагадаємо, що три групи школярів Черкаської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 вдало реалізували три ініціативи – клумби з відпрацьованих автомобільних шин «Казкова казка», міні-бібліотека сучасної літератури та секція по футболу для всіх бажаючих.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь