Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Черкаське відзначило подвійне свято: 27-у річницю Незалежності України та 320- у річницю селища

Дата: 27.08.2018 14:32
Кількість переглядів: 704

              

24 серпня в Черкаській об’єднаній територіальній громаді відбулося святкування 27-ї річниці Незалежності України та відзначення 320-річчя селища Черкаське.

             

До новозбудованої сцени біля Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру селища зійшлися мешканці селища Черкаське та з’їхалися делегації всіх сіл об’єднаної громади на чолі зі старостами.

            

 

           

На театралізованому майданчику біля закладу культури працювали алея майстрів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, воркшоп «Черкаське – рідне селище моє»,  дитячий ігровий майданчик з казковими героями, тематична фотозона.

          

Протягом всього заходу охочі мали змогу відвідати книжкові виставки, де бібліотекарі знайомили учасників свята з тематичною літературою про Україну та рідний край. А цікава екологічна акція «Ековернісаж», в якій взяли участь 15 юних мешканців селища нікого не залишила байдужим.

           

 

            

 

            

Зі святом всіх присутніх привітав  Черкаський селищний голова Сергій Падалка. Окремі слова вдячності і глибокої поваги були озвучені зі сцени ветеранам, творчим та трудовим династіям, активістам, громадським діячам, благодійникам і спонсорам.

           

 

           

 

           

Відмітили новонароджених, старожил, спортсменів та господарів  дворів зразкового порядку.

            

В  знаменний день,  коли держава святкує День Незалежності, жителям громади було презентовано власний Герб та Прапор. Розробники символіки, мешканці села Майдан Рахмаілова О.Л. та смт Черкаське  Падалка К.А. отримали подяки та сувеніри з символікою об'єднаної громади.

             

Яскравий святковий концерт всім присутнім подарували творчі аматорські колективи та солісти закладів культури Черкаської об’єднаної громади: танцювальні колективи «Батерфляй», «Кіss» та «Радуга», дитячі вокальні ансамблі «Позитив», «Домісолька», «Гармонія» та «Сонячний віночок», фольклорні ансамблі «Прелесняночка» та «Тройчаночка», солісти Іван Сопін, Олена Фесак, Дмитро Білицький, Павло Павлоцький, Анна-Марія Борисенко, Ірина Підченко та Володимир Покотило.

           

 

            

 

           

 

            

Наш земляк, поет, прозаїк, краєзнавець, Олег Максименко презентував на святі другу книгу «Шидловські вогні», яку  присвятив 320-річчю рідного селища Черкаське.

                    

Після закінчення концертної програми кожен міг приєднатися до флешмобу «Ліхтарик в небі – мир на землі!» та потанцювати на святковій дискотеці. Свято відбулося за ініціативи відділу культури та туризму та за підтримки Черкаської селищної ради.

                    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь