Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мандри країною Миру

Дата: 27.09.2018 09:31
Кількість переглядів: 649

Фото без опису 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

22 вересня на території Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру  до Міжнародного Дня Миру була проведена пізнавально-розважальна програма «Пригоди кота Леопольда».

Діти завітали у гості до самого доброго казкового  героя і допомогли йому відшукати чарівну квітку бажань, яку украли миші - бешкетники. Діти мандрували на імпровізованому потязі по різним станціям та виконували різноманітні завдання. Вони з задоволенням відгадували загадки, стрибали з м’ячиками, пролазили у тунелях, танцювали   флеш-моб. А на станції «Зроби сам»  кіт разом з дітьми виготовляли паперових ляльок, яких потім склеїли у велику «Гірлянду Миру».

Наприкінці свята дітвора загадала добрі бажання для усіх людей світу. Діти бажали усім-усім жителям землі здоров’я, миру, щастя, любові, радості та добра, а кіт Леопольд пригостив їх смачними цукерками.  Усі присутні на святі отримали багато позитивних емоцій та зарядилися гарним настроєм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь