Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Знай! Сортуй! Зберігай!» крокує Черкаською ОТГ

Дата: 27.09.2018 14:48
Кількість переглядів: 503

22 вересня 2018 року в Черкаській об’єднаній територіальній громаді взяв старт проект «Знай! Сортуй! Зберігай!», який реалізується ініціативною групою «Лідери змін» Черкаської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 в рамках програми «Громадянська просвіта молоді на Сході України», за підтримки ГО «Молодь Сходу України» та Фонду Фрідріха Наумана.

В центрі селища Черкаське з 8 ранку почала працювати інформаційно-агітаційна платформи, де кожен бажаючий мав змогу дізнатися про сортування сміття, а також отримати контакти осіб, які займаються скупкою відсортованої сировини.  Крім цього була проведена акція «Геть поліетиленовий пакет»,  в рамках якої всі мешканці, які вранці прийшли до місцевих крамниць, запакувати свій придбаний свіженький хліб у безпечні паперові пакети. 

Сортування відходів – не єдина можливість допомогти нашій планеті.  Треба вміти не лише сортувати, але й зменшувати обсяги сміття. Тож чудова альтернатива – матерчаті торбинки. Всі найактивніші учасники отримали такі сумки з логотипами акції у подарунок.

Порадували місцевих і виступи агітбригад – команди проекту «Zero Waste School» та групи учнів Черкаської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, які вже встигли стати учасниками та  переможцями двох масштабних екологічних проектів «Компола» та «Моя школа – моя справа».

Акція в селищі Черкаське – старт роботи у  Черкаській об’єднаній громаді, адже на черзі інформаційно-агітаційні кампанії у селах Привілля, Олександрівка, Новоселівка, Прелесне та Новомиколаївка.

 

Стребіж Наталія, голова ініціативної групи «Лідери змін»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь