Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Донеччина першою долучилась до електронної системи публічних закупівель

Дата: 05.12.2018 08:26
Кількість переглядів: 457

Донецька область першою серед регіонів України долучилась до електронної системи публічних закупівель. Протягом останніх трьох років, незважаючи на складні обставини, в області впроваджуються пріоритетні реформи, започатковані на рівні держави. За окремими напрямами Донецька область активно реалізує пілотні проекти. Наприклад, Донеччина першою серед інших регіонів долучилася до електронної системи публічних закупівель і зекономила близько 2 млрд. бюджетних коштів. Це принциповий момент для забезпечення довіри населення, прозорості влади та її ефективності.

Багато зусиль направлено на інвестиційний розвиток регіону. За результатами моніторингу соціально-економічного розвитку регіонів за І півріччя 2018 року спостерігається значна позитивна динаміка. Порівняно з минулим роком – зростання на 15 сходинок рейтингу (з 17 на 2 місце) серед областей України за напрямком «Інвестиційний розвиток та зовнішньоекономічна співпраця».

За три роки в область було залучено міжнародної технічної допомоги більше ніж на 3,0 млрд. грн. А за 9 місяців 2018 року зростання експорту до країн ЄС більше ніж на 23% у порівнянні з аналогічним періодом 2017 року.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь