Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дива до свят можливі

Дата: 20.12.2018 13:30
Кількість переглядів: 518

Фото без описуОсь і настала зима зі своїми заметілями, хуртовинами, завірюхами, морозами. А ще зима привела за собою цілу низку найрадісніших свят. Одне з найбільших та значущих для всіх дітей – день Святого Миколая. Християни вірять, що він здійснює бажання та творить дива в цей особливий день.

Напередодні цього свята близько 150 дітей  з усіх навчальних закладів громади завітали до резиденції Святого Миколая, облаштованій в приміщенні Музею народної  архітектури  та художньої творчості села Прелесне.

Дива розпочалися  ще з приймальні, де  дотепними жартами  та іграми малечу  радо зустрів   Святий   Миколай  та  показав чарівну «Скриньку побажань»,  в яку діти складали листівки зі своїми самими заповітними мріями. Тепла атмосфера надихнула малят на творчість, вони із задоволенням долучилися до створення індивідуальних та колективних  малюнків, кожен з яких став яскравою частинкою виставки.

До створення казкового настрою долучилися і співробітники музею, які запропонували дітям майстер-клас  по  створенню ялинкової прикраси у вигляді янгола. Чудові іграшки, створені власними руками прикрасять новорічні ялинки в кожній оселі та стануть гарним подарунком для близьких.

Але на цьому дива не закінчилися. Святий Миколай пригостив дітей ароматним трав'яним чаєм з печивом та цукерками. Ці солодощі  від щирого серця подарували  малятам успішні підприємці нашої громади: Скицька Ірина Йосипівна, Постова Тетяна Іванівна, Луняка Андрій Володимирович, Муштак Ірина В'ячеславівна, Цицуріна Аліна Володимирівна.

Чарівні моменти є в житті кожного із нас, та важливо  не тільки чекати, але й намагатися створювати їх для інших.

 

Завідувач методичним кабінетом С. А. Солонина

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь