Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось обговорення Перспективного плану розвитку Черкаської  об‘єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки в с. Прелесне та с. Привілля.

Дата: 30.01.2019 11:11
Кількість переглядів: 502

Продовжується обговорення Перспективного плану розвитку Черкаської  об‘єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки у населених пунктах селищної ради. Так, 29 січня, голова Черкаської селищної ради Сергій Падалка звітував про зроблене та говорив стосовно перспектив розвитку ОТГ у селах Прелесне  та Привілля.

«Головним завданням таких обговорень є формування стратегічного бачення розвитку кожного населеного пункту Черкаської ОТГ. На основі пропозицій, які будуть озвучені під час зустрічей, ми зможемо якісно розробити перспективний план розвитку нашого району на 2019-2021 роки та, дотримуючись визначених орієнтирів, спільно його реалізувати», - зауважив під час свого виступу С.Падалка

В обговоренні взяли участь  депутати селищної ради, члени  виконавчого комітету і місцеві мешканці, які небайдужі  до проблем  сьогодення та майбутнього своїх населених пунктів. Під  час спілкування присутні мали змогу обговорити та напрацювати спільне бачення перспектив розвитку своїх сіл.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь