Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось обговорення Перспективного плану розвитку Черкаської  об‘єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки в с. Прелесне та с. Привілля.

Дата: 30.01.2019 11:11
Кількість переглядів: 483

Продовжується обговорення Перспективного плану розвитку Черкаської  об‘єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки у населених пунктах селищної ради. Так, 29 січня, голова Черкаської селищної ради Сергій Падалка звітував про зроблене та говорив стосовно перспектив розвитку ОТГ у селах Прелесне  та Привілля.

«Головним завданням таких обговорень є формування стратегічного бачення розвитку кожного населеного пункту Черкаської ОТГ. На основі пропозицій, які будуть озвучені під час зустрічей, ми зможемо якісно розробити перспективний план розвитку нашого району на 2019-2021 роки та, дотримуючись визначених орієнтирів, спільно його реалізувати», - зауважив під час свого виступу С.Падалка

В обговоренні взяли участь  депутати селищної ради, члени  виконавчого комітету і місцеві мешканці, які небайдужі  до проблем  сьогодення та майбутнього своїх населених пунктів. Під  час спілкування присутні мали змогу обговорити та напрацювати спільне бачення перспектив розвитку своїх сіл.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь