Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Скарби моєї родини!

Дата: 01.02.2019 14:12
Кількість переглядів: 1528

СКАРБИ МОЄЇ РОДИНИ-2019

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сім’я, родина, рід – які слова святі.

Вони потрібні кожному в житті.

Якщо зміцніє хоч одна родина –

Міцніша стане наша Україна.

 

Ми всі – український народ, який складається з родин – малих і великих, дружних і працьовитих. Щоб нашому українському роду не було переводу, потрібно шанувати та зберігати  його скарби.

29 січня Привільська ЗОШ І-ІІІ ступенів гостинно запросила усіх бажаючих школярів Черкаської ОТГ на традиційне свято сімейних цінностей «Скарби моєї родини».

На святі зібралися ті, кому не байдуже, як далі будуть зберігатися і примножуватися наші прадавні традиції та звичаї, зберігати і примножувати те, що ми називаємо оберегами, символами добробуту й злагоди.

Про скарби, які зігрівають душу, і йшла мова на цій зустрічі.

Відкривала свято учениця 9 класу Привільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Юлія Полуніна, що разом зі своїми сестрами та братом представили живий скарб – бабусю, Полуніну Любов Василівну, яка захоплюється в’язанням дитячих іграшок та,навчаючи, залюбки передає свій талант онукам.

«Скарби своєї бабусі» представляв і учень Черкаської ЗОШ І-ІІІ ступенів Матвійчук Дмитро (10 клас).

Цікавими були розповіді про традиції своїх родин у учнів Черкаської ЗОШ І-ІІІ ст. Іваніна Єгора (5 клас) та Сілка Давіда (6 клас).

Про чудодійні родинні реліквії, що передаються у спадок своїм нащадкам, повідали ЧигирикДаніїл (6 клас) із КЗ «Олександрівського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів» та Янко Анастасія (4 клас) Привільської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Талановиті дев’ятикласники Черкаської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гайдамака Богдан  та Кривогорніцина Руслана презентували поряд із роботами своїх батьків і свої власні вироби. Вміння гарно вишивати та робити дивні фігурки з дерева передється їм із покоління в покоління.

Єфременко  Анастасія, учениця 9 класу Новомиколаївської ЗОШ І-ІІ ступенів,з презентацією «Таємничий код предків: український рушник» повідала про улюблене заняття своєї сім’ї. А власноруч вишита сорочка на дівчинці вразила усіх присутніх.

Наймолодший учасник свята, учень  1 класу КЗ «Олександрівського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів» Ашихін Богдан, разом зі своєю бабусею представив відеопрезентацію«Весільний рушник моєї родини».З великою гордістю хлопчик розповідав про сімейну реліквію, якій понад 70 років.

Не стримуючи сліз, усі, хто знав педагога-легенду нашого краю Крюченка Анатолія Миколайовича,слухали зворушливий виступ учня 8 класу Прелесненської ЗОШ І-ІІІ ступенів Крюченка Кирила, який підготував презентацію «Серце віддане дітям. Життєві та професійні надбання мого дідуся».

Присутні на цьому святі отримали багато тепла і позитиву завдяки ведучій, автору сценарію, педагогу-організатору Привільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Олені Сергіївні Кіріндясовій.

За ґрунтовну дослідницьку роботу всі учасники заходу були нагороджені грамотами відначальника відділу освіти Черкаської селищної ради Литвинової Ірини Михайлівни.

Такі заходи єднають дітей, сприяють духовному зближенню майбутнього покоління нашої молодої громади.

Батьки і діти! Діти і батьки!Нерозділиме і одвічне коло.

Ми засіваємо житейське поле,І не на день минущий – на віки!..

Заступник директора з НВР                     Привільської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Л.Г.Шнурко, педагог-організатор  Н.М.Шевченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь