Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сучасний освітній менеджмент в умовах НУШ

Дата: 12.02.2019 12:05
Кількість переглядів: 722

Сучасний освітній менеджмент в умовах НУШ

Освіта – унікальне суспільне явище, що впливає на всі аспекти життєдіяльності соціуму, а її розвиток в умовах сьогодення вимагає постійного самовдосконалення від усіх, хто причетний до реформ освітянської галузі.

Підвищити професійну компетентність директорів закладів освіти Черкаської ОТГ, розширити поінформованість актуальними технологіями освітнього менеджменту, розкрити формулу успіху сучасного керівника  освітнього закладу, презентувати ефективний алгоритм візуалізіції ідеї фандрейзингу - методики залучення додаткових джерел фінансування навчального закладу, був покликаний семінар –квест «Креативний менеджмент: напрямки та способи розв'язання проблем в умовах НУШ», проведений 7 лютого 2019 року на базі КЗ «Олександрівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ступенів».

Форма проведення даного заходу є  однією з найсучасніших інтерактивних форм роботи з педагогічними працівниками, поєднуючи  в собі ідеї проектного методу  та ігрових технологій, перетворює педагогів  із пасивних об'єктів навчальної діяльності в активних «здобувачів» знань.

Налаштуванням педагогів на позитивний настрій та теплу атмосферу вправою «Запроси мене на каву»  розпочала захід практичний психолог Мороз Юлія Сергіївна. Величезне задоволення та підвищення мотивації до участі у квесті отримали присутні, відвідавши ранкову зустріч першокласників. Основна робота учасників , передбачена організаторами , полягала у відвідуванні станцій.

Педагоги почергово відвідали чотири станції: «Фінансово-економічну», «Цифрову», «Соціальну», «Управлінську», на кожній із яких на керівників чекали завдання теоретичного та практичного спрямування. Виконання запропонованих видів діяльності сприяли підвищенню рівня зазначених компетентностей наших керівників як освітніх менеджерів. Командна гра учасників винагороджувалась умовними грошовими одиницями «олександриками», які були використані в розігруванні лоту «Мудра сова», виготовленою за сучасними цифровими технологіями.

На завершенні методичного заходу кожна команда із задоволенням презентувала результати своєї роботи. У рамках заходу учасники мали можливість удосконалити свої навички менеджера-керівника, що здатний професійно здійснювати функції управління на основі сучасних наукових методів керівництва в умовах реформування освіти та поділитися власним досвідом з даного питання.

Відділ освіти висловлює щиру подяку адміністрації закладу¸ педагогічному колективу за сучасний творчий підхід і командну роботу по підготовці та проведенню заходу на високому методичному та естетичному рівні.

 

Завідувач методичним кабінетом                                 С. А. Солонина

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь