Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Центр усесвіту – Дитина

Дата: 14.03.2019 15:43
Кількість переглядів: 558

 

 

 

Центр усесвіту – Дитина

Однією з умов стабільного розвитку та нового якісного прориву в національній системі освіти є забезпечення перебудови та оновлення змісту, форм і методів організації навчально-виховного процесу на засадах дитиноцентризму.

Саме з цією метою 27 лютого 2019 року на базі Краматорської української гімназії відбувся обласний методичний захід  «Центр усесвіту – Дитина», проведений  у формі «Світового кафе». Черкаську об'єднану територіальну громаду гідно представили: керівник НМК учителів української мови та літератури Романюк Галина Петрівна та вчитель учителів української мови та літератури Красноармійського НВК  Кочура Тетяна Олександрівна.        Разом зі своїми колежанками вони поглибили свої знання про інноваційні технології  реалізації принципу дитиноцентризму на уроках української мови,  літератури та українознавства, форми роботи з філологічно обдарованими учнями, які є  доречними та ефективними в Новій українській школі, застосування  дистанційних форм роботи, які сприятимуть реалізації  принципу дитиноцентризму, форми, методи та прийоми залучення в освітній процес дітей із особливими потребами, найбільш ефективні форми вдосконалення професійної компетентності вчителя-філолога. Досвідчені педагоги нашої громади з задоволенням презентували методичні смаколики та напрацювання філологів закладів освіти Черкаської ОТГ.

Сподіваємося , що досвід отриманий нашими педагогами на цьому заході буде активно впроваджуватись в навчальних закладах громади.

 

Завідувач методичним кабінетом                                             С.А.Солонина

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь