Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Створення шкільних служб порозуміння

Дата: 23.03.2019 10:58
Кількість переглядів: 593

Створення шкільних служб порозуміння

 

З метою об?єднання зусиль представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування над впровадженням Регіональної програми профілактики правопорушень серед дітей на території Донецькій області на 2019-2022 роки 20-21 березня 2019 року у м. Святогірську пройшов форум-практикум для офіцерів поліції ювенальної превенції ГУ НП в Донецькій області та представників закладів освіти на тему: «Нові підходи до профілактики правопорушень у школах: створення служб порозуміння».

До участі у роботі форуму були запрошені начальник Служби у справах дітей облдержадміністрації Тимофеєва Н.М. та головний спеціаліст відділу профілактичної роботи та соціального захисту Служби у справах дітей облдержадміністрації Оніщенко М.А.

В ході проведення форуму учасники заходу були ознайомлені з метою та змістом Регіональної програми профілактики правопорушень серед дітей на території Донецькій області на 2019-2022 роки, із методами роботи, які вже застосовуються на практиці. Була  розроблена модель співпраці між поліцією ювенальної превенції та працівниками закладів освіти у запровадженні служб порозуміння в школах. 

Психологічну службу Черкаської ОТГ представляла В.В.Курська , керівник НМК практичних психологів, практичний психолог Черкаської ЗОШ І-ІІ ст. Разом з інспектором ювенальної превенції Язан Н.С був презентований  покроковий план створення шкільних служб порозуміння в закладах освіти Черкаської ОТГ.

Навчальні тренінги з учнями проходитимуть на базі Черкаської ЗОШ І-ІІ ст. у квітні 2019 року.

 

Завідувач методичним кабінетом                              С.А.Солонина


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь