Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Маленькі інтелектуали громади

Дата: 29.03.2019 10:19
Кількість переглядів: 685

Маленькі інтелектуали громади

         Щороку подорож учнів 4-х класів  «Країною знань»  традиційно завершується  в Черкаській громаді інтелектуальною квест-грою «Ерудит -2019». Свої команди у складі 6 учнів представили всі навчальні заклади, а одна команда об'єднала учнів 3-х шкіл: Красноармійського НВК, Привільської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Новомиколаївської  ЗОШ І-ІІ ступенів. Проведення олімпіади для випускників початкової ланки  у такій  формі викликає великий інтерес серед учнів. Це дійсно ефективна форма роботи, де учні можуть продемонструвати глибину своїх знань, нестандартність мислення, ерудованість, кмітливість, вміння працювати в команді. На кожній з п'яти станцій, які відвідали учасники, члени журі допомогли дітям проявити свої знання, вміння та навички. До оцінювання результатів роботи учнів долучилися і наші гості – викладачі та студенти ДДПУ на чолі з кандидатом педагогічних наук, доцентом, заступником  декана факультету початкової та професійної освіти Вікторенко І.Л.. Після роботи на станціях  команди презентували своє домашнє завдання – проекти «Мій клас майбутнього». Політ фантазії  учнів, нестандартні рішення, творчий підхід приємно здивував членів журі та гостей.

         А ще учасникам та гостям була запропонована екскурсія опорною школою. Сучасна матеріально-технічна база , яскраві класи, наявність зон відпочинку для учнів нікого не залишили байдужим.

          Всі команди громади гідно представили свої навчальні заклади. За рішенням  компетентного журі переможцями стали:

Збірна команда учнів 3-х шкіл: Красноармійського НВК, Привільської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Новомиколаївської  ЗОШ І-ІІ ступенів – Ι місце;

Команда  КЗ «Олександрівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ступенів» - ΙΙ місце;

Команда Черкаської ЗОШ І-ІІ ступенів – ΙΙΙ  місце;

       Переможці у номінації «До-Ре-Мі» (музична творчість) – команда Прелесненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, у номінації «Кращі краєзнавці» - команда Черкаської ЗОШ І-ІІΙ ступенів.

       Команди учнів отримали грамоти  та сучасні яскраво ілюстровані енциклопедії різної тематики.

      Результати  гри свідчать про те, що в початкових класах громади проводиться системна цілеспрямована робота з обдарованими та здібними учнями.

       Відділ освіти дякує керівнику НМК вчителів початкових класів Зуєвій В.Л. за організацію та проведення заходу, класним керівникам 4-х класів (Колесниковій Г.М., Бєліковій Н.С., Кваші О.О., Батан Л.П., Руднєвій О.Л., Родиній С.В., Янко Я.В. ) за належну підготовку учнів, членам журі за створення теплої атмосфери для спілкування,  адміністрації КЗ «Олександрівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ступенів»  за гостинність та теплий прийом .

 

Завідувач методичним кабінетом                                                  С. А. Солонина

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь