Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Черкаській ОТГ відбулась  загальногромадська мистецька акція «Великоднє диво»

Дата: 24.04.2019 15:38
Кількість переглядів: 683

Фото без опису  Фото без опису

За кілька днів віряни відзначатимуть одне з найбільших релігійних свят – Воскресіння Господнє. Та у Черкаській об’єднаній громаді святкові заходи розпочалися вже сьогодні, 24 квітня.

Фото без опису Фото без опису

 На майданчику біля Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру відбулась урочиста церемонія нагородження учасників загальногромадської мистецької акції «Великоднє диво - 2019»! На початку свята всіх присутніх привітали Черкаський селищний голова Сергій Падалка та протоієрей Свято-Знаменського Храму Отець Сергій.

Фото без опису Фото без опису

Більше 180 дітей з усієї громади створили неймовірні, яскраві пасхальні композиції, а майстрині селища Черкаське, сіл Новоселівка, Новомиколаївка, Привілля, Прелесне та  Олександрівка презентували великі великодні писанки. На всіх дітей чекав цікавий майстер-клас з розпису великодніх яєць, де кожен міг проявити творчість і креатив, долучитися до створення арт-об’єкту «Великоднє дерево – символ нового життя», а допомагав в цьому Великодній зайчик, який теж завітав на захід. Всі учасники свята отримали дипломи та подарунки.

 

Свято відбулося за підтримки Черкаської селищної ради, протоієрея Свято-Знаменського Храму Отця Сергія, підприємців Ірини та Сергія Скицьких, Ірини Муштак та Тетяни Постової.

Фото без опису Фото без опису

Відділ культури та туризму Черкаської селищної ради бажає всім учасникам заходу успіхів, натхнення та творчих злетів і щиро дякує колективу Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру за організацію і проведення чудового свята!

 

Головний спеціаліст

 відділу культури та туризму

Олена Фесак


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь