Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Черкаській ОТГ відбулась  загальногромадська мистецька акція «Великоднє диво»

Дата: 24.04.2019 15:38
Кількість переглядів: 663

  

За кілька днів віряни відзначатимуть одне з найбільших релігійних свят – Воскресіння Господнє. Та у Черкаській об’єднаній громаді святкові заходи розпочалися вже сьогодні, 24 квітня.

 

 На майданчику біля Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру відбулась урочиста церемонія нагородження учасників загальногромадської мистецької акції «Великоднє диво - 2019»! На початку свята всіх присутніх привітали Черкаський селищний голова Сергій Падалка та протоієрей Свято-Знаменського Храму Отець Сергій.

 

Більше 180 дітей з усієї громади створили неймовірні, яскраві пасхальні композиції, а майстрині селища Черкаське, сіл Новоселівка, Новомиколаївка, Привілля, Прелесне та  Олександрівка презентували великі великодні писанки. На всіх дітей чекав цікавий майстер-клас з розпису великодніх яєць, де кожен міг проявити творчість і креатив, долучитися до створення арт-об’єкту «Великоднє дерево – символ нового життя», а допомагав в цьому Великодній зайчик, який теж завітав на захід. Всі учасники свята отримали дипломи та подарунки.

 

Свято відбулося за підтримки Черкаської селищної ради, протоієрея Свято-Знаменського Храму Отця Сергія, підприємців Ірини та Сергія Скицьких, Ірини Муштак та Тетяни Постової.

 

Відділ культури та туризму Черкаської селищної ради бажає всім учасникам заходу успіхів, натхнення та творчих злетів і щиро дякує колективу Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру за організацію і проведення чудового свята!

 

Головний спеціаліст

 відділу культури та туризму

Олена Фесак


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь