Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виховуємо громадян-патріотів України

Дата: 24.04.2019 14:52
Кількість переглядів: 497

     

 

Виховуємо громадян-патріотів України

 

       Сьогодні у світі активно відбуваються процеси інтеграції. Важливо не тільки зміцнювати стосунки й зв'язки України з європейськими та світовими державами, а  щоб наша країна сприймалася іншими націями як культурна високорозвинена держава. Для цього необхідно формувати в учнів знання про країни світу,  знання про національно-культурні надбання України, здатність використовувати відповідні знання в соціальному житті, виховувати дітей та молодь в дусі патріотизму  та високої громадянської активності.

        23 квітня  2019  року на  базі КЗ    «Олександрівський опорний   ЗЗСО І-ІІІ ступенів» філія Красноармійський НВК «ЗОШ ІФ-ІІ ступенів – ДНЗ» проведено методичну галерею  для заступників директорів з виховної  роботи та педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів  Черкаської ОТГ на тему:  «Колективна творча справа — шлях до розвитку соціокультурної компетентності та формування патріотичних почуттів учнів».

       Учасники методичної галереї обговорили  етапи розвитку соціокультурної   компетентності учнів шляхом колективних творчих справ, пригадали найвизначніші пам'ятки України, видатних українців, створили образ справжнього українця-патріота, спробували свої зусилля в якості поетів, написавши вірш про Україну, поділилися власним досвідом з даної теми та окреслили шляхи, які необхідно здійснити учням, педагогам, батькам для  того, щоб наша країна стала успішною європейською державою.

         Відділ освіти висловлює подяку за проведення заходу на  високому методичному рівні адміністрації закладу освіти, зокрема заступнику директора Зуєвій Вікторії Леонідівні.

 

Завідувач методичним кабінетом                                             С. А. Солонина    

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь