Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Україна – це МИ!

Дата: 02.05.2019 09:10
Кількість переглядів: 593

Україна – це МИ!

 

            У кожної нації, у кожній країні є щось таке особливе, що притаманне тільки їм. Це можуть бути антропометричні особливості (колір шкіри, волосся, очей), природні ідентичності (Еверест, Олімп, Говерла), архітектурні твори (Ейфелева вежа, Бранденбурзькі ворота, Будинок з химерами). Загальновизнані факти, що українцям належать борщ і вареники з вишнею, танець «Гопак» і казковий герой Котигорошко, українська народна пісня та багато інших символів. 

           Напередодні великого православного свята Великодня в Черкаській ЗОШ І-ІІ ступенів пройшов майстер-клас для вчителів трудового навчання та керівників гуртків Черкаської ОТГ, на якому всі присутні отримали інформацію про напрямки національно-патріотичного виховання на уроках трудового навчання та під час гурткової роботи. Далі слухачі були залучені до майстер-класів «Калина – народний символ України», «Підкова як оберіг» та «Друге життя» та змогли спробувати виготовити власноруч гілку калини із бісеру, підкову із мотузки та вулик із бджолами із пластикових пляшок. Майстер-клас проводили представники Черкаської ЗОШ І-ІІ ступенів Тютюнник О.М., Кваша О.О., Горчакова С.С.

           У проведенні та підготовці приймали участь Білориха О.М. та Курська В.В. В аудиторії, де проходив майстер-клас, панувала дружня і доброзичлива атмосфера, працювалося дуже легко і натхненно. Учасники майстер-класу подякували господарям і побажали їм миру і здоров'я. У приміщенні діяла виставка декоративно-прикладної та технічної творчості учнів школи. Багато виробів дітвори приємно здивували гостей.

            Всі учасники майстер-класу висловили надію, що подібні зустрічі продовжаться і в майбутньому.

 

Заступник директора Черкаської ЗОШ І-ІІ ступенів,

Білориха О.М.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь