Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Черкаському відгреміло свято Івана Купала!

Дата: 08.07.2019 10:51
Кількість переглядів: 999

6 липня 2019 року Черкаська обєднана територіальна громада гучно та з розмахом відсвяткувала Івана Купала. На пляжі біля річки Сухий Торець на гуляння зібралась рекордна кількість глядачів – мешканців громади, та гостей із різних куточків Словянщини.

Заклади культури Черкаської ОТГ підготували яскраву концертну програму за участю кращих творчих колективів та солістів вокальних студій. Особливого народного духу додали талановиті артисти театральних гуртків – зануривши усіх присутніх у «купальську» історію кохання.

На майданчику також працювали різноманітні локації, де можна було знайти розвагу по душі. Аквагрим та батути стали улюбленими місцями для малечі. Чоловіки мали змогу помірятися козацькою силою на локаціїї з армреслінгу, а дівчата долучились до стародавнього обряду плетіння купальських віночків.

На березі річки розмістилась фотозона, де всі охочі робили світлини на згадку про свято. На гулянні пригощали різноманітними смаколиками: румяними шашликами, домашньою випічкою, капкейками та тістечками, попкорном та напоями на різний смак.

По закінченню театралізованого дійства до всіх присутніх зі словами привітань звернувся голова Черкаської селищної ради – Сергій Падалка, виразивши надію, що разом із купальським вогнищем згорять всі біди та невдачі, а новий день принесе усім віру у майбутнє та наснагу для нових звершень. Родзинкою свята стало неонове шоу, яке подарував глядачам народний депутат України – Олег Недава.  

Відділ культури та туризму висловлює щиру подяку Центру безпеки громадян, КП «Громада», особисто голові Черкаської селищної ради, підприємцям та усім, хто долучився до організації свята. А також, вдячним глядачам, яких ми з радістю запрошуємо на ще масштабніше святкування наступного року. Чекаємо на нові зустрічі!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь