Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Дня Хрещення Київської Русі - України у закладах культури Черкаської громади пройшли тематичні заходи

Дата: 29.07.2019 14:21
Кількість переглядів: 807

Фото без опису

Щороку, 28 липня в Україні на державному рівні відзначається православне свято - День Хрещення Київської Русі - України. З нагоди цієї визначної події у закладах культури Черкаської селищної ради об'єднаної територіальної громади розгорнули книжкові виставки та провели тематичні заходи.

Фото без опису

Так, Прелесненським сільським центром розвитку національної культури з пунктом видачі літератури було організовано та проведено літературно-музичну годину  «Історія Хрещення Київської Русі». В цей день у гості до бібліотеки завітала відома потеса  Слов'янська  - Чорноброва Тетяна Іванівна. Вона поділилась цікавинками та історичними фактами і зачитала вірші власного авторства.  Деякі твори  Тетяни Іванівни були покладені на музику Шарікової Ніни Сергіївни, і відвідувачі мали змогу почути їх у виконанні ансамблю "Прелесняночка".

Фото без опису

Черкаським базовим історико-культурним інформаційним центром та публічною бібліотекою було організовано перегляд відеоматеріалів та інформаційну годину «Заграли святкові дзвони». У Новомиколаївському  сільському інформаційно-культурному центрі, було організовано книжкову виставку до дня хрещення Київської Русі «Володимир Великий».

Фото без описуУ Олександрівському сільському центрі розвитку молодіжних платформ та Красноармійському сільському клубі-бібліотеці відбулись тематичні години  «Віхи історії», «Сторінками божого слова». У Привільському сільському культурно-просвітницькому центрі  пройшла історична година-екскурс «З глибини віків…».

Фото без описуПроведені заходи об’єднали представників різних поколінь та релігійних вподобань і пройшли у теплій, дружній атмосфері та довели, що такі зустрічі неймовірно корисні для зовсім молодих українців та відрада для старшого покоління.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь