Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У ЧЕРКАСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДНІ СІЛ

Дата: 01.10.2019 16:54
Кількість переглядів: 1285

Фото без опису                Протягом вересня 2019 року у населених пунктах Черкаської ОТГ відзначили Дні сіл. Зокрема, святкові гуляння пройшли в селах Привілля, Олександрівка-1, Олександрівка-2, Прелесне, Новоселівка та Новомиколаївка. Концертні програми, яскраві виступи творчих колективів закладів культури громади,  конкурси та призи для малечі,  смачні частування – саме в такій святковій та чарівній атмосфері пройшли свята. Крім цього, були облаштовані фотозони, розважальні локації та виставки декоративно-прикладного  мистецтва  місцевих  майстрів.  Села Черкаської громади завжди славилися працьовитими і творчими людьми, тож під час урочистостей організатори традиційно вітали найактивніших та найкращих представників громади, які постійно  беруть участь у заходах благоустрою, активно працюють на благо рідних сіл. Традиційні віншування були й на честь подружніх пар, які святкували річниці спільного життя. Вітання отримали іменинники, ювіляри та родини, які цього року поповнилися дітками. Адже, недарма кажуть, що село живе, коли у нього прилітають лелеки, коли там народжуються та зростають діти.

           Урочисті вітання на адресу сільських родини лунали від представників селищної ради, старост, депутатів, інших почесних гостей. Голова Черкаської селищної ради Сергій Падалка особисто завітав на кожне свято та побажав, щоб мир, щастя, любов і достаток жили на кожній вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи нас у згуртовану й небайдужу громаду!

           Відділ культури та туризму Черкаської селищної ради висловлює подяку всім, хто долучився до організації та проведення святкувань. Дякуємо за ваш ентузіазм, активність та високий професіоналізм!  Сподіваємо, що такі, по сімейному теплі, свята і надалі  залишаться гарною традицією, збиратимуть у дружнє коло всі сільські родини. І нехай на щастя та добро розквітають та розвиваються села Черкаської об’єднаної територіальної громади!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь