Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поздоровлення голови селищної ради з Днем захисника України та Покровою Пресвятої Богородиці

Дата: 11.10.2019 13:31
Кількість переглядів: 621

            Фото без опису                 Дорогі земляки, шановні жителі громади!     

        У світлий День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, ми  відзначаємо День захисника України.

       Це свято спадкоємності  і героїчних традицій нашого народу, сили духу й мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її  ратну славу!

       Це насправді -  Всенародне свято!        14 жовтня об’єднує різні покоління, кожне з яких має своїх  героїв.  В усі часи захищати рідну землю було справою честі та гідності мужніх людей, справжніх патріотів своєї країни, святим обов’язком кожного громадянина.

         Сьогодні Україна переживає найбільше випробування в своїй історії – збройну боротьбу за незалежність та територіальну цілісність.  

         Від початку збройних протистоянь українські військовослужбовці неодноразово демонстрували свою відвагу, мужність та військові вміння у боротьбі з ворогом, чимало солдатів та офіцерів проявили особистий героїзм. Їхні вчинки мають стати взірцем для усього українського народу,  важливим прикладом для виховання майбутніх поколінь.

       В цей передсвятковий день   хочу висловити щирі  слова вдячності і пошани ветеранам війни, ветеранам військової служби, воїнам-інтернаціоналістам. Особливі слова адресую військовослужбовцям, учасникам антитерористичної операції, волонтерам.          

        Але перш за все  ми вдячні нашим землякам, які  за покликом серця  стали на захист рідної землі.   Ваш внесок у справу захисту країни важко переоцінити. Велика Вам повага і честь, спасибі за самовідданість і  мужність!

        Бажаю всім захисникам Вітчизни міцного здоров’я, звершення всіх мрій та бажань, довгих років життя, уваги , турботи рідних і близьких.

           Нехай мир та спокій якнайшвидше запанують на нашій землі! А наші захисники повернутися додому з перемогою живими і неушкодженими!

           Дорогі земляки!  Від усієї душі бажаю всім  здоров’я, добра та достатку, щедрої долі, сили і наснаги  у всіх ваших справах і нехай Покров Пресвятої Богородиці збереже нас і нашу країну! 

             Слава Україні!  

З повагою: Голова Черкаської селищної ради С.Падалка 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь