Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Черкаській ОТГ привітали працівників культури з професійним святом!

Дата: 10.11.2019 12:27
Кількість переглядів: 539

8 листопада у Черкаському базовому історико-культурному інформаційному центрі відбулись урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

 Привітати працівників культури громади з професійним святом завітали секретар Черкаської селищної ради Олексій Кривоконь, секретар виконкому селищної ради Валентина Гавриш та начальник відділу культури та туризму Ярослав Батан.

Від імені керівництва та депутатського корпусу Черкаської громади, Олексій Кривоконь, привітав всіх, хто присвятив себе благородній справі - збереженню, розвитку і примноженню безцінних духовних скарбів нашого народу та у своєму привітанні зазначив: «Ви даруєте людям радість, несете культуру в кожне серце і душу, а разом з тим, своєю творчістю наповнюєте життя людей духовним змістом. Ваш творчий внесок у розвиток національної культури заслуговує слів щирої подяки».

Після пролунавших привітань з нагоди свята, керівництвом було вручено грамоти та подяки працівникам культури та аматорам за багаторічну сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток культури Черкаської ОТГ. Також, всіх присутніх в цей святковий день вітали народний танцювальний колектив «Батерфляй», народний вокальний ансамбль «Співаночка», вокальні ансамблі «Позитив», «Малюки», викладачі районної школи мистецтв Сергій Селіверстов та Наталія Носак.

 Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь