Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День місцевого самоврядування святкували у Черкаській громаді

Дата: 06.12.2019 15:23
Кількість переглядів: 1533

День місцевого самоврядування – свято людей, яких обирає суспільство

і на плечах яких нелегка ноша відповідальності за добробут

жителів територіальної громади. 

     6 грудня 2019 року у базовому закладі культури Черкаської ОТГ відбулися урочистості, на які зібралися депутати селищної ради 7 скликання, члени виконкому, керівники структурних підрозділів, спеціалісти відділів, старости та громадські активісти.

     Усіх присутніх з професійним святом привітав голова Черкаської селищної ради Сергій Падалка, та зазначив: «День місцевого самоврядування - це свято всіх громадян, яким близька ідея громадянського суспільства. Це свято людей, яким громада довіряє свій голос. Це свято гілки влади, котра найбільше наближена до наших громадян. За результатами нашої роботи люди формують думку про роботу влади в цілому. В цей день від щирого серця бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, відстоює її потреби та інтереси - міцного здоров’я та непохитної віри у щасливе майбутнє України. Нехай це Свято додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу. Миру, щастя та злагоди усім нам».

     За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування голова нагородив Почесними грамотами і подяками представників органів місцевого самоврядування, депутатів та членів виконавчого комітету Черкаської селищної ради 7 скликання, а також ветеранів органів місцевого самоврядування.

     Святкової атмосфери заходу додали виступи вихованців Черкаського БІКІЦ: дитячого вокального ансамблю «Перлинки», народного танцювального колективу «Батерфляй», Івана Сопіна та викладачів районної школи мистецтв Сергія Селіверстова і Наталіїї Носак.

 

Відділ культури та туризму

Черкаської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь